Please use the Apache issue tracking system for new NetBeans issues (https://issues.apache.org/jira/projects/NETBEANS0/issues) !!
Bug 208903 - (Local) repo registred in 7.0 does not get imported to 7.1.1
(Local) repo registred in 7.0 does not get imported to 7.1.1
Status: CLOSED WONTFIX
Product: projects
Classification: Unclassified
Component: Maven
7.1.1
PC Mac OS X
: P3 (vote)
: 7.2
Assigned To: Jesse Glick
issues@projects
:
Depends on:
Blocks: 196610
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-02-27 14:21 UTC by Tomas Danek
Modified: 2012-02-29 10:41 UTC (History)
0 users

See Also:
Issue Type: DEFECT
:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Tomas Danek 2012-02-27 14:21:24 UTC
Product Version: NetBeans IDE 7.1 (Build 201112071828) + patch 1
Java: 1.6.0_29; Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 20.4-b02-402
System: Mac OS X version 10.7.3 running on x86_64; MacRoman; en_US (nb)
User directory: /Users/tomas/.netbeans/7.1
Cache directory: /Users/tomas/.netbeans/7.1/var/cache
-----------------------------------
- register (local) repo in maven repository browser in 7.0
- import settings in 7.1.1
- registered repo is not preset...i think it makes sense to import it. Can be treated as RFE, since i guess this has never worked.
Comment 1 Jesse Glick 2012-02-28 00:34:51 UTC
These are intentionally not imported, since repositories are managed differently in 7.1.


By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo