Please use the Apache issue tracking system for new NetBeans issues (https://issues.apache.org/jira/projects/NETBEANS0/issues) !!
Bug 242954 - [80cat] Following "Working with Qt Applications" tutorial, Qt Apps build but don't run/debug
[80cat] Following "Working with Qt Applications" tutorial, Qt Apps build but ...
Status: NEW
Product: cnd
Classification: Unclassified
Component: -- Other --
8.0
PC Windows 8
: P3 (vote)
: 8.2
Assigned To: Alexander Simon
issues@cnd
https://netbeans.org/kb/docs/cnd/qt-a...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-03-17 02:06 UTC by Lou Dasaro
Modified: 2016-10-31 10:25 UTC (History)
0 users

See Also:
Issue Type: DEFECT
:


Attachments
IDE log (50.32 KB, text/plain)
2014-03-17 02:06 UTC, Lou Dasaro
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Lou Dasaro 2014-03-17 02:06:34 UTC
While reviewing the tutorial "Working with Qt Applications" at https://netbeans.org/kb/docs/cnd/qt-applications.html
I found that the Qt Apps would build, but not run. The typical error message was a segmentation fault.

Qt 4.8.5

Product Version = NetBeans IDE 8.0 (Build 201403052200)
Operating System = Windows 8 version 6.2 running on x86
Java; VM; Vendor = 1.8.0
Runtime = Java HotSpot(TM) Client VM 25.0-b70
Comment 1 Lou Dasaro 2014-03-17 02:06:36 UTC
Created attachment 146062 [details]
IDE log


By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo