Please use the Apache issue tracking system for new NetBeans issues (https://issues.apache.org/jira/projects/NETBEANS0/issues) !!
Bug 162064 - New Web Application does not have GF V3 Prelude plugin
New Web Application does not have GF V3 Prelude plugin
Status: RESOLVED FIXED
Product: serverplugins
Classification: Unclassified
Component: GlassFish
6.x
All Windows XP
: P2 (vote)
: 6.x
Assigned To: Vince Kraemer
issues@serverplugins
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-04-06 19:37 UTC by davisn
Modified: 2009-04-09 18:10 UTC (History)
0 users

See Also:
Issue Type: DEFECT
:


Attachments
messges.log (35.76 KB, text/plain)
2009-04-06 19:38 UTC, davisn
Details
Runtime Server wizzard (26.89 KB, text/plain)
2009-04-06 19:39 UTC, davisn
Details
correct image (26.89 KB, image/png)
2009-04-06 19:41 UTC, davisn
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description davisn 2009-04-06 19:37:34 UTC
-This is a regression problem. When activate Java EE component from creating a new Web Module application, GlassFish V3
Prelude server does not appear for user to select

Steps To Reproduce:
1. Install NB 6.7 Trunk (04/06/2009)on winXP with jdk1.6.0_12
2. Start the IDE 
3. Create a Web Module > select to activate Java EE component > continue to the "New Web Application" wizard to select a
runtime server
BUG:
   There is no GlassFish V3 prelude or Apache Tomcat Server for user to select
   The workaround is to restart the IDE
Comment 1 davisn 2009-04-06 19:38:42 UTC
Created attachment 79558 [details]
messges.log
Comment 2 davisn 2009-04-06 19:39:57 UTC
Created attachment 79559 [details]
Runtime Server wizzard
Comment 3 davisn 2009-04-06 19:41:01 UTC
Created attachment 79560 [details]
correct image
Comment 4 Vince Kraemer 2009-04-06 20:27:24 UTC
probably related to http://hg.netbeans.org/web-main/rev/149aa862edd5 also

see issue 162063
Comment 5 Vince Kraemer 2009-04-06 21:09:38 UTC
I have a fix for this.
Comment 6 Vince Kraemer 2009-04-06 21:18:07 UTC
http://hg.netbeans.org/web-main/rev/0f8f55fe25dc
Comment 7 Quality Engineering 2009-04-07 20:25:44 UTC
Integrated into 'main-golden', will be available in build *200904071400* on http://bits.netbeans.org/dev/nightly/ (upload may still be in progress)
Changeset: http://hg.netbeans.org/main-golden/rev/0f8f55fe25dc
User: Vince Kraemer <vkraemer@netbeans.org>
Log: #162064: service provider not detected when implementing module activated.
Comment 8 Vince Kraemer 2009-04-07 20:32:58 UTC
change in main-golden
Comment 9 Vince Kraemer 2009-04-08 22:38:43 UTC
davis demoed that this is still a problem for me...
Comment 10 Vince Kraemer 2009-04-08 22:55:37 UTC
this is tricky.  my local build doesn't have this problem... and i don't have a bunch of uncommited/pushed changes...
Comment 11 Vince Kraemer 2009-04-09 17:40:10 UTC
davis had 20094070200... which would not have the fix in it anyway...

please reopen if you see this in a build dated 200904071400 or younger
Comment 12 davisn 2009-04-09 18:10:46 UTC
Thanks Vince. I will verify the fix with new build


By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo