Please use the Apache issue tracking system for new NetBeans issues (https://issues.apache.org/jira/projects/NETBEANS0/issues) !!

Bug 233356

Summary: Run Configuration name is changed to underscores in Japanese
Product: php Reporter: junichi11
Component: ProjectAssignee: Tomas Mysik <tmysik>
Status: VERIFIED FIXED QA Contact: issues <issues.netbeans.org>
Priority: P3    
Version: 7.3   
Target Milestone: 7.4   
Hardware: All   
OS: All   
Whiteboard:
Issue Type: DEFECT Exception Report:
Attachments: screenshot
screenshot

Description junichi11 2013-07-25 00:55:34 UTC
Run Configuration name is changed to underscores in Japanese (Project Properties).
Can we use Japanese as Configuration name?

my steps:

1. open Project Properties 
2. Run Configuration > Configuration > New 
3. set "ローカルサーバ" as name
4. click OK button
5. reopen Project Properties
6. the name is changed to underscores

my environment:
Product Version: NetBeans IDE 7.3 (Build 201302132200)
Java: 1.6.0_45; Java HotSpot(TM) Client VM 20.45-b01
Runtime: Java(TM) SE Runtime Environment 1.6.0_45-b06
System: Linux version 3.2.0-49-generic-pae running on i386; UTF-8; ja_JP (nb)

I also got the same result with 7.4 beta.

Thanks.
Comment 1 junichi11 2013-07-25 00:57:55 UTC
Created attachment 137744 [details]
screenshot
Comment 2 junichi11 2013-07-25 00:58:32 UTC
Created attachment 137745 [details]
screenshot
Comment 3 Tomas Mysik 2013-07-25 05:49:24 UTC
Fixed, please verify. Thanks.

http://hg.netbeans.org/web-main/rev/6c8fbe646ec0
Comment 4 Quality Engineering 2013-07-26 02:51:04 UTC
Integrated into 'main-silver', will be available in build *201307252300* on http://bits.netbeans.org/dev/nightly/ (upload may still be in progress)

Changeset: http://hg.netbeans.org/main-silver/rev/6c8fbe646ec0
User: Tomas Mysik <tmysik@netbeans.org>
Log: #233356 - Run Configuration name is changed to underscores in Japanese
Comment 5 mmolda 2013-07-26 08:58:13 UTC
I tried it and it works now, verified. Junichi11, if you can, please try it and confirm.

Thanks.

Product Version: NetBeans IDE Dev (Build 201307252300)
Java: 1.7.0_25; Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 23.25-b01
Runtime: Java(TM) SE Runtime Environment 1.7.0_25-b15
System: Windows 7 version 6.1 running on amd64; Cp1250; en_US (nb)
Comment 6 junichi11 2013-07-26 10:30:55 UTC
It works fine for me.
Thanks a lot!

Product Version: NetBeans IDE Dev (Build 201307252300)
Java: 1.7.0_25; Java HotSpot(TM) Client VM 23.25-b01
Runtime: Java(TM) SE Runtime Environment 1.7.0_25-b15
System: Linux version 3.2.0-49-generic-pae running on i386; UTF-8; ja_JP (nb)
Comment 7 mmolda 2013-07-26 10:36:21 UTC
Thank you for verification :)
By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo