[73cat] Re: Problem in connecting to the repository TS_73_CVS

  • From: Marco Molteni < >
  • To:
  • Subject: [73cat] Re: Problem in connecting to the repository TS_73_CVS
  • Date: Tue, 27 Nov 2012 10:12:46 +0100

Hi Divya,
I'll check today what's the issue with the connection ...

Regards,
Marco

On Tue, Nov 27, 2012 at 4:25 AM, Divya Pithwa < " target="_blank"> > wrote:
Hi,
I have started with the test spec http://wiki.netbeans.org/TS_73_CVS on Windows XP.
I have a problem in 1.1 Test suite: Setting up CVSRoot. After the step 4 the expected result should be

EXPECTED RESULT: Press Next button. Next dialog of
"Checkout"
should show up. Verify all {"Browse..."} buttons in second step of "Checkout" dialog. Push "Finish" button. Verify result of Checkout action.


As it was asked to give the CVS Root in the format ":pserver:username@hostname:/repository_path", I gave it as ":pserver: :/cvsroot/netcatcvstribe" and for password I gave "tribecvs".


I am getting the following error:
Please check username, password and repository.

Does anyone know about this?

Regards,
Divya Pithwa



[73cat] Problem in connecting to the repository TS_73_CVS

Divya Pithwa 11/27/2012

[73cat] Re: Problem in connecting to the repository TS_73_CVS

Marco Molteni 11/27/2012

[73cat] Re: Problem in connecting to the repository TS_73_CVS

Marco Molteni 11/28/2012

[73cat] Re: Problem in connecting to the repository TS_73_CVS

Divya Pithwa 11/28/2012

[73cat] Re: Problem in connecting to the repository TS_73_CVS

Michel Graciano 11/28/2012

Project Features

About this Project

www was started in November 2009, is owned by jpirek, and has 21 members.
By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use (revision 20131025.e7cbc9d). © 2013, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo
 
 
Close
loading
Please Confirm
Close