[Bug 229670] org.netbeans.modules.kenai.ui.api.KenaiServer.: LowPerformance took 25567 ms.

  • From:
  • To:
  • Subject: [Bug 229670] org.netbeans.modules.kenai.ui.api.KenaiServer.<init>: LowPerformance took 25567 ms.
  • Date: Tue, 14 May 2013 08:01:50 +0000
  • Auto-submitted: auto-generated

https://netbeans.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=229670

Ondrej Vrabec 
< >
 changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WONTFIX

--- Comment #2 from Ondrej Vrabec 
< >
 2013-05-14 08:01:50 UTC ---
class-loading, nothing to fix

-- 
Configure bugmail: https://netbeans.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA Contact for the bug.


[Bug 229670] org.netbeans.modules.kenai.ui.api.KenaiServer.<init>: LowPerformance took 25567 ms.

thurka 05/14/2013

<Possible follow-up(s)>

[Bug 229670] org.netbeans.modules.kenai.ui.api.KenaiServer.<init>: LowPerformance took 25567 ms.

ovrabec 05/14/2013

Project Features

About this Project

ConnectedDeveloper was started in November 2009, is owned by tpavek, and has 144 members.
By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use (revision 20160708.bf2ac18). © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo
 
 
Close
loading
Please Confirm
Close