Üdvözli a NetBeans rendszer és a www.netbeans.org webhely!

Üdvözöljük a NetBeans, a nyílt forráskódú Java integrált fejlesztői környezet webhelyén!

Mi az a NetBeans?

A NetBeans széleskörű felhasználói bázissal, egyre növekvő közösséggel és világszerte több mint 100 partnerrel (és ez a szám tovább növekszik!) rendelkező, nyílt forráskódú projekt. A Sun Microsystems 2000 júniusában hozta létre a NetBeans nyílt forráskódú projektet, és továbbra is a projekt főszponzora.

Jelenleg két termék érhető el: a NetBeans IDE és a NetBeans Platform.

A NetBeans IDE olyan fejlesztői környezet, amely lehetővé teszi a programozók számára, hogy programokat írjanak, fordítsanak, teszteljenek, hibakeresést végezzenek az alkalmazásokban, majd profilozzák és telepítsék a programokat. Java nyelven íródott, de bármilyen más programozási nyelvet is támogat. A NetBeans IDE szoftver számos modullal bővíthető. A NetBeans IDE ingyenes termék, és nincsenek érvényben korlátozások a használatára vonatkozóan.

Szintén rendelkezésre áll a NetBeans Platform, egy moduláris és bővíthető alap, amely háttérsíkul szolgál hatékony asztali alkalmazások létrehozásához. A független szoftverszállító partnerek által kínált értéknövelő bővítmények egyszerűen integrálhatók a platformba, és szintén felhasználhatók a saját eszközeik és megoldásaik fejlesztésére.

Mindkét termék nyílt forráskódú és ingyenesen használható kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célokra. A forráskód a CDDL (Common Development and Distribution License) (közös fejlesztési és terjesztési licenc) alapján áll rendelkezésre újrafelhasználáshoz.

Mi az a netbeans.org?

A netbeans.org a NetBeans nyílt forráskódú közösség webhelye, olyan embereké, akik elkötelezték magukat egy világszínvonalú integrált fejlesztői környezet felépítése mellett. A netbeans.org lehetővé teszi több mint 160 ország felhasználi számára, hogy kapcsolatba lépjenek a NetBeans környezet erőforrásaival és résztvevőivel. A webhelyről letöltheti a NetBeans legújabb verzióit, megtekintheti az online támogatási dokumentációt, fejlesztheti Java-ismereteit, folyamatosan tájékozódhat az újdonságokról, levelezőlistához csatlakozhat, kódot tehet közzé, megismerheti a projektben résztvevő személyeket, kapcsolatokat létesíthet stb.

Csatlakozás a NetBeans közösséghez

Lépjen be a NetBeans csapatába, és segítsen még jobbá tenni a NetBeans szoftvert. Azzal, hogy regisztrálja magát, közvetlenül hozzájárul a NetBeans sikeréhez, és cserébe folyamatosan tájékoztatjuk a NetBeans projekttel kapcsolatos újdonságokról. Az oldal jobb felső sarkában látható regisztrációs ablakban adja meg felhasználói nevét, és csatlakozzon hozzánk!

Naprakész információk

A NetBeans különböző levelezőlistákat kínál, melyek között megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelőt, és amelyek megkönnyítik a NetBeans-felhasználók közötti kommunikációt. Ha további információkra van szüksége a NetBeans levelezőlistákkal kapcsolatban, tekintse meg a NetBeans levelezőlista oldalt a https://netbeans.org/community/lists/index.html webcímen.

Gyorshivatkozások:

  • Közlemények: Iratkozzon fel az
  • NetBeans-hírlevelek: Iratkozzon fel a hírlevélre vagy a
  • Beszélgessen más NetBeans-felhasználókkal, cseréljen tippeket és trükköket: Iratkozzon fel az
  • Ha ezekről és a többi levelezőlistáról további tájékoztatást szeretne olvasni, kattintson ide.

Töltse le a NetBeans szoftvert!

Töltse le a NetBeans IDE legújabb verzióját.

Ha létre szeretne hozni egy alkalmazást a NetBeans platformon, az integrált fejlesztői környezet minden olyan eszközt biztosít, amelyre szüksége van a fejlesztés megkezdéséhez a NetBeans platformon, beleértve magát a platformot és a modulfejlesztő eszközöket. Ha a számítógépén már rendelkezik az IDE szoftverrel, nem kell külön letöltenie a platformot.

Csatlakozzon a netbeans.org közösségéhez!

Vegyen részt a NetBeans projektben, és legyen egy világszínvonalú integrált fejlesztői környezetet építő közösség tagja.

Join the NetBeans Project

 

Letöltések

 

Csatlakozzon!

A NetBeans egy nyílt forráskódú projekt, amely szívesen fogadja az Ön részvételét és segítségét! Különböző módon közreműködhet a projektben: segíthet megválaszolni a felhasználók levelezőlistán feltett kérdéseit, lefordíthatja az integrált fejlesztői környezet, illetve a webhely tartalmát a saját nyelvére, segíthet nekünk a tesztelésben, és végül, de nem utolsó sorban, hozzájárulhat a kód fejlesztéséhez, amivel előrelendítheti az IDE felépítését!