Tervetuloa NetBeans-sivustoon www.netbeans.org

Hei ja tervetuloa avoimeen lähdekoodiin perustuvan NetBeans-sovelluskehittimen kotisivuille.

Mikä on NetBeans?

NetBeans on menestyvä ja avoimeen lähdekoodiin perustuva projekti, jolla on erittäin laaja käyttäjäkunta, kasvava yhteisö sekä lähemmäksi 100 partneria (lisää tulee koko ajan) ympäri maailman. Sun Microsystems perusti NetBeans-projektin kesäkuussa 2000 ja toimii edelleen projektin pääsponsorina.

Tällä hetkellä on kaksi eri tuotetta: NetBeans IDE ja NetBeans alusta.

NetBeans IDE on kehitysympäristö - ohjelmointityökalu, jolla voidaan kirjoittaa, kääntää, debugata ja ottaa käyttöön sovelluksia. Ohjelma on kirjoitettu Javalla, mutta se pystyy tukemaan mitä tahansa ohjelmointikieltä. NetBeans kehitysympäristöä voidaan laajentaa siihen saatavilla useilla eri moduuleilla. NetBeans IDE on ilmainen työkalu ja sen käyttöä eiv㲠koske mitkään rajoitukset.

Saatavilla on myös NetBeans alusta ,joka on modulaarinen ja laajennettavissa oleva ohjelmistoalusta, jota muut ohjelmistot voivat käyttää perustana tehtäessä laajoja työpöytäsovelluksia. ISV partnerit tarjoavat plugineja, jotka tuovat lisäarvoa, integroituvat helposti alustaan ja joita voidaan käyttää omien työkalujen ja ratkaisujen kehittämiseen.

Molemmat tuotteet perustuvat avoimeen lähdekoodiin ja ne ovat ilmaisia kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Lähdekoodi on saatavilla uudelleenkäyttöön seuraavin ehdoin Common Development and Distribution License (SPL).

Mikä on netbeans.org?

netbeans.org on NetBeans-yhteisön koti. Tämä avoimen lähdekoodin yhteisö on omistautunut huippuluokan kehitysympäristön rakentamiseen. netbeans.org sallii yli 160 eri maasta olevien käyttäjien olla kytköksissä resursseihin ja muihin käyttäjiin ympäri maailman. Täältä voit ladata uusimman version NetBeans-kehittimestä, katsella dokumentteja, kehittää tietämystäsi Javasta, seurata uutisia, liittyä postituslistalle, vaikuttaa koodiin, saada tietoa projekteihin liittyvistä ihmisistä, saada uusia kontakteja ja paljon muuta.

NetBeans yhteisöön liittyminen

Liity osaksi NetBeans-tiimiä ja auta tekemään NetBeanssista vieläkin parempi. Rekisteröitymällä osallistut NetBeans-kehitykseen ja me pidämme sinut ajan tasalla uutisista, jotka liittyvät NetBeans-projektiin. Sivun oikeassa yläreunassa on rekisteröintilaatikko - valitse käyttäjänimi ja liity mukaan!

Pysyminen ajantasalla

NetBeans tarjoaa useita eri postituslistoja monelle eri kiinnostuksen tasolle. Tämän lisäksi postituslistat helpottavat NetBeans käyttäjien välistä kommunikointia. Tutustu NetBeans postituslistoihin osoitteessa https://netbeans.org/community/lists/index_fi.html saadaksesi lisää tietoa NetBeans-postituslistoista.

Linkkejä :

  • Viikottaiset ja kuukausittaiset uutiskirjeet : nbannounce (lisätietoja)

  • Juttele muiden NB-käyttäjien kanssa, vaihda vinkkejä ja tietoa : nbusers (lisätietoja)

Lataa NetBeans!

Lataa uusin versio NetBeans IDEstä.

Join netbeans.org!

Liity NetBeans-projektiin ja ole mukana kehittämässä maailman luokan kehitysympäristöä.

Join the NetBeans Project

 

Downloads

 

Tule mukaan!

NetBeans on avoimen lähdekoodin projekti, johon sinun osallistumisesi ja apusi on tervetullutta! Osallistumiseen on olemassa useita eri tapoja : auta vastaamaan käyttäjien kysymyksiin postituslistalla, käännä IDE:n tai web-sivuston sisältö kielellesi, auta meitä testauksessa, ja viimeisenä, muttei vähäisempänä ... ota osaa koodaamiseen, jotta kehitysympäristö rokkaisi!