Vaikuttaminen netbeans.org:ssa

Kuten olet varmaankin tietoinen, NetBeans on avoimen lähdekoodin projekti. Tämä tarkoittaa sitä, että NetBeans on pääasiallisesti yhteisön tekemä, kun taas yhtiöt tekevät tuotteita kaupallisesti. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi sitä, että jos pystyt tarjoamaan tietoa, joka auttaa toista henkilöä, hyödyt itsekin lopulta. Jos tieto koskee bugeja tai parannusehdotuksia, niin kaikki hyötyvät saamalla parempi työkaluja, kun korjaus- ja parannusehdotukset on toteutettu. Mitä tulee NetBeanssiin, niin sinä olet kuljettajan paikalla - mikäli ei olisi ihmisiä, jotka käyttäisivät tätä tuotetta, tämä kaikki olisi turhaa.

Tässä on joitain tapoja, kuinka voit osallistua NetBeans-yhteisöön, jotka palkitsevat omalla tavallaan:

 • Osallistu postituslistoilla
  netbeans.org:ssa on useita postituslistoja sekä uutisryhmiä, joissa ohjelmistoa käyttävät ihmiset voivat hyötyä toistensa ammattitaidosta. Jotta niistä olisi todella hyötyä, ne vaativat sinun panostasi! Älä pelkää postittamista - auta muita kun voit, postita kysymyksiäsi, kommenttejasi sekä ideoitasi sillä tavalla kuin parhaaksi näet.

 • Tee bugi-raportti
  Bugi-raportit ovat erittäin hyödyllisiä kehittäjille ja mahtava tapa osallistua projektiin! Muista käyttää hiukan aikaa, kun olet ilmoittamassa bugista - varmista, jotta pystyt toistamaan virheen uudestaan ja ole erittäin tarkka kirjoittaessasi kuvausta.

 • Tee parannusehdotus
  Jos haluat jotain lisää IDEen tai pois IDEstä tai sitten jotain, joka voisi parantaa IDEä niin ilmoita meille! Parannusehdotukset tulisi arkistoida asioiden seurantajärjestelmään, samaan paikkaan, johon bugitkin ilmoitetaan.

 • Vaikuta web-sivuston sisältöön
  Uusi sisältö sekä päivitys olemassa olevaan sisältöön on aina tervetullutta! Artikkelit, kuten FAQ- ja HOWTO-ohjeet ovat erittäin auttavia, kuten ovat myös kuvakaappauksetkin. Seuraavia linkkejä seuraamalla saat lisää tietoa : HTML:n lähettäminen netbeans.orgiin.

 • Käännökset, lokalisoinnit
  Oletko kiinnostunut web-sivuston sisällön lokalisoinnista tai IDEn lokalisoinnista omalle kielellesi? Me arvostaisimme apuasi! Katso lokalisoinnin pikaopas -sivulta lisää tietoa.

 • Editoi uutiskirjettä, lähetä tarinoita versomaan
  Viikottainen NetBeans-uutiskirje on NetBeanssin parissa olevien vapaaehtoisten kasaama kirje - jos olet seuraamassa tämän hetkisiä tapahtumia postituslistalla, pystyisit toimittamaan uutiskirjeen! Kuukausittainen verso-uutiskirje etsii jatkuvasti tekijöitä kirjoittamaan haastatteluja, artikkeleita, partnerien valokeilassa olemisesta ... jos haluat lähettää tarinan, ota yhteyttä.

 • Vaikuta koodiin
  Kuten edellä mainittiin, NetBeans on avoimen lähdekoodin projekti - kaikki lähdekoodit ovat saatavilla ja jos on olemassa ominaisuus, jonka haluaisit nähdä tuotteessa tai bugi, jonka haluaisit tulevan korjatuksi, sinulla on valta tehdä se toteen. Katso lisätietoja osastoilta patchien lähettäminen ja moduulien lähettäminen.

 • Pysy valveilla
  Löysitkö artikkelin, joka koskee NetBeanssia? Lähetä meille linkki. Tiedätkö moduulin, joka toimii NetBeanssissa ja uskot sen kiinnostavan yhteisöä? Ilmoita siitä meille, jotta voimme listata sen moduulikatalogiin. Tiedätkö tapahtuman, johon NetBeanssin tulisi ottaa osaa? Voimme laittaa sen kalenteriimme. Auta kasvattamaan ja kouluttamaan NetBeans-yhteisöä jakamalla tietämyksesi!

Not logged in. Log in, Register