Bug 70296 - The ide hangs a few minutes after start
The ide hangs a few minutes after start
Status: RESOLVED WONTFIX
Product: java
Classification: Unclassified
Component: Unsupported
5.x
PC Windows XP
: P3 (vote)
: 6.x
Assigned To: issues@java
issues@java
: THREAD
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-12-12 20:04 UTC by jdavi
Modified: 2008-02-25 16:09 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
:


Attachments
Thread dump (18.84 KB, text/plain)
2005-12-12 20:05 UTC, jdavi
Details
Last session messages log (13.42 KB, text/plain)
2005-12-12 20:09 UTC, jdavi
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description jdavi 2005-12-12 20:04:07 UTC
I am unable to work with the Beta II anymore.

I was typing on the IDE and left it for a few minutes. 

When I came back I only saw a gray screen. After waiting for a few minutes I
killed the IDE, and after that I can't use the IDE anymore. It starts and it
just hangs after a few minutes.

I was able to do a thread dump with "stack trace" from AdaptJ System, I'll
attach it
Comment 1 jdavi 2005-12-12 20:05:07 UTC
Created attachment 27768 [details]
Thread dump
Comment 2 jdavi 2005-12-12 20:09:08 UTC
Created attachment 27769 [details]
Last session messages log
Comment 3 Marian Mirilovic 2005-12-14 15:47:57 UTC
reassigne to java for evaluation
Comment 4 Jan Becicka 2005-12-20 07:57:43 UTC
OK. Please try to delete var/cache/mdrstorage and restart netbeans...
Comment 5 Quality Engineering 2007-09-20 12:07:19 UTC
Reorganization of java component
Comment 6 Jan Becicka 2008-02-25 16:09:19 UTC
This issue is not valid in current builds any more. Java support was completely
redesigned in 6.0 time frame. Please use NetBeans 6.0 and later.


By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2012, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo