Please use the Apache issue tracking system for new NetBeans issues (https://issues.apache.org/jira/projects/NETBEANS0/issues) !!
Bug 228981 - when i debug with xdebug can not get some of the const value
when i debug with xdebug can not get some of the const value
Status: RESOLVED INVALID
Product: php
Classification: Unclassified
Component: Debugger
7.3
All All
: P3 (vote)
: 7.4
Assigned To: Ondrej Brejla
issues@php
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-04-25 04:06 UTC by danssion
Modified: 2013-06-10 12:33 UTC (History)
0 users

See Also:
Issue Type: DEFECT
:


Attachments
IDE 日志 (129.92 KB, text/plain)
2013-04-25 04:06 UTC, danssion
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description danssion 2013-04-25 04:06:13 UTC
Product Version = NetBeans IDE 7.3 (Build 201302132200)
Operating System = Linux version 3.5.0-27-generic running on amd64
Java; VM; Vendor = 1.7.0_15
Runtime = OpenJDK 64-Bit Server VM 23.7-b01

__FILE__

__DIR__

defined before
I can not get the value in the following  code  when  I am debug with  chrome
Comment 1 danssion 2013-04-25 04:06:21 UTC
Created attachment 133782 [details]
IDE 日志
Comment 2 Ondrej Brejla 2013-06-10 12:33:10 UTC
It seems to be a problem of XDebug eval process. We just send it a command to evaluate "__FILE__" and it returns us a string "xdebug://debug-eval" instead of real file name. Imho Eclipse has the same issue. So sorry, I can't do anything with that.


By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo