Bug 199576 - Debug File on servlet doesn't run debugger
Debug File on servlet doesn't run debugger
Status: VERIFIED WORKSFORME
Product: javaee
Classification: Unclassified
Component: Web Project
7.0.1
PC Windows XP
: P3 (vote)
: 7.2
Assigned To: David Konecny
issues@javaee
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-06-21 10:09 UTC by Jiri Skrivanek
Modified: 2012-04-17 12:28 UTC (History)
0 users

See Also:
Issue Type: DEFECT
:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jiri Skrivanek 2011-06-21 10:09:31 UTC
If you call "Debug File" action on servlet, it just runs the servlet but debugger is not started. To reproduce:

- create Java Web Application
- create new servlet
- right click in editor and choose "Debug File". Servlet is opened in browser but server is not started in debug mode and debugger is not attached.

Product Version: NetBeans IDE 7.0.1 RC1 (Build 201106202100)
Java: 1.7.0-ea; Java HotSpot(TM) Client VM 21.0-b15
System: Windows XP version 5.1 running on x86; Cp1250; en_US (nb)
Comment 1 David Konecny 2012-04-12 06:48:57 UTC
I just tested this and it works fine on:

Product Version: NetBeans IDE Dev (Build 20120412-9eb622838cd5)
Java: 1.6.0_26; Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 20.1-b02
System: Linux version 3.0.0-17-generic running on amd64; UTF-8; en_NZ (nb)


By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo