Bug 173086 - Module activation takes 10min-hours if there is a project opened in IDE
Module activation takes 10min-hours if there is a project opened in IDE
Status: VERIFIED FIXED
Product: platform
Classification: Unclassified
Component: Filesystems
6.x
All Windows XP
: P1 (vote)
: 6.x
Assigned To: Jaroslav Tulach
issues@platform
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-09-25 11:00 UTC by Oleg Khokhlov
Modified: 2009-10-01 08:00 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
:


Attachments
log when activating Enterprise (279.46 KB, text/plain)
2009-09-25 11:01 UTC, Oleg Khokhlov
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Oleg Khokhlov 2009-09-25 11:00:59 UTC
If IDE is empty then activation takes seconds.
If you have a project opened  - 5min at least... Could be much longer.

Product Version: NetBeans IDE Dev (Build 200909230201)
Java: 1.6.0_16; Java HotSpot(TM) Client VM 14.2-b01
System: Windows XP version 5.1 running on x86; Cp1252; en_US (nb)

To reproduce:
- start new IDE;
- activate Java for example, and create new Java project;
- try to activate some other module: Enterprise (in attach) or PHP;
Comment 1 Oleg Khokhlov 2009-09-25 11:01:47 UTC
Created attachment 88344 [details]
log when activating Enterprise
Comment 2 Jaroslav Tulach 2009-09-29 10:34:39 UTC
core-main#9198cfa8d9ee (parent is release68_beta_base for easy merge with release68_beta clone)

Possible candidate for integration in beta. Marian?
Comment 3 Marian Mirilovic 2009-09-29 10:44:12 UTC
Agreed, please proceed with integration into beta clone, thanks in advance.
Comment 4 Jaroslav Tulach 2009-10-01 08:00:46 UTC
release68_beta#9198cfa8d9ee


By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo