Please use the Apache issue tracking system for new NetBeans issues (https://issues.apache.org/jira/projects/NETBEANS0/issues) !!

Bug 121712

Summary: NullPointerException at org.netbeans.modules.web.webmodule.WebModuleExtenderBridge.update
Product: javaee Reporter: glasgow4 <glasgow4>
Component: Web ProjectAssignee: Andrei Badea <abadea>
Status: VERIFIED FIXED QA Contact: issues <issues.netbeans.org>
Priority: P3 CC: blaha, non_migrated_user, pjiricka, tmysik
Version: 6.xKeywords: REGRESSION
Target Milestone: 6.x   
Hardware: All   
OS: All   
URL: http://statistics.netbeans.org/exceptions/detail.do?id=9564
Whiteboard: EXCEPTIONS_REPORT, release601_fixes_candidate1, release601_fixes_fixed
Issue Type: DEFECT Exception Report: 9564
Attachments: stacktrace

Description glasgow4 2007-11-12 11:20:30 UTC
Build: NetBeans IDE 6.0 RC1 (Build 200711081200)
VM: Java HotSpot(TM) Client VM, 1.6.0_03-b05
OS: Windows XP, 5.1, x86

User Comments:
Comment 1 Milos Kleint 2007-11-12 12:45:16 UTC
->web
Comment 2 Tomas Mysik 2007-11-12 16:29:30 UTC
Reassigning after the discussion with Andrei.
Comment 3 Tomas Mysik 2007-11-12 16:43:40 UTC
Forgot to reassign.
Comment 4 shenoudab 2007-11-27 14:51:05 UTC
Build: NetBeans IDE 6.0 RC2 (Build 200711201000)
VM: Java HotSpot(TM) Client VM, 1.6.0_03-b05
OS: Windows XP, 5.1, x86

User Comments: 
after adding the OpenPortal Plugin and create a new Project 
and open the Project Properties and go to Framework node that exception appears
Comment 5 shenoudab 2007-11-27 14:51:09 UTC
Created attachment 53551 [details]
stacktrace
Comment 6 Andrei Badea 2007-12-13 13:16:32 UTC
Fixed.

Checking in src/org/netbeans/modules/web/webmodule/WebModuleExtenderBridge.java;
/cvs/web/webapi/src/org/netbeans/modules/web/webmodule/WebModuleExtenderBridge.java,v  <--  WebModuleExtenderBridge.java
new revision: 1.4; previous revision: 1.3
done
Checking in test/unit/src/org/netbeans/modules/web/webmodule/WebModuleExtenderBridgeTest.java;
/cvs/web/webapi/test/unit/src/org/netbeans/modules/web/webmodule/WebModuleExtenderBridgeTest.java,v  <-- 
WebModuleExtenderBridgeTest.java
new revision: 1.4; previous revision: 1.3
done
Comment 7 Andrei Badea 2007-12-13 13:19:33 UTC
Reporter: please verify that the issue is fixed in a NetBeans daily build newer than December 13. Thanks.
Comment 8 Jindrich Sedek 2008-01-31 15:14:38 UTC
described scenario seems to be working well to me
verified.

NetBeans IDE Dev (Build 200801310006)
Comment 9 khu 2008-02-11 17:22:59 UTC
The fixes have been ported into the release601_fixes branch.

Checking in WebModuleExtenderBridge.java;
/cvs/web/webapi/src/org/netbeans/modules/web/webmodule/Attic/WebModuleExtenderBridge.java,v  <-- 
WebModuleExtenderBridge.java
new revision: 1.3.8.1; previous revision: 1.3
done
Checking in WebModuleExtenderBridgeTest.java;
/cvs/web/webapi/test/unit/src/org/netbeans/modules/web/webmodule/Attic/WebModuleExtenderBridgeTest.java,v  <-- 
WebModuleExtenderBridgeTest.java
new revision: 1.3.8.1; previous revision: 1.3
done
By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo