Please use the Apache issue tracking system for new NetBeans issues (https://issues.apache.org/jira/projects/NETBEANS0/issues) !!

Bug 90235

Summary: Console type "Output Window (input only)" should be "output only"
Product: cnd Reporter: _ gordonp <gordonp>
Component: ProjectAssignee: Thomas Preisler <thp>
Status: VERIFIED FIXED QA Contact: issues <issues.netbeans.org>
Priority: P2    
Version: 5.x   
Target Milestone: 6.x   
Hardware: All   
OS: All   
Whiteboard:
Issue Type: DEFECT Exception Report:

Description _ gordonp 2006-11-29 01:19:54 UTC
Due to a momentary brain freeze, a label which should have read
"Output Window (output only)" reads "Output Window (input only)". You
get to this selection by opening project properties and selecting the
Running node. If you look at the choices for Console Type you'll see
the errant one!
Comment 1 Thomas Preisler 2006-11-30 20:37:54 UTC
Fixed in 5.5.1
Comment 2 Thomas Preisler 2006-12-01 21:01:41 UTC
fixed.
Comment 3 dnikitin 2007-12-20 18:34:43 UTC
Verified in NetBeans IDE Dev (Build 200712200000)
By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2014, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo